ES-ECO-019-CT
CT/2964-PE
RGSEAA: 10.0255545/B
RISPAC: 10.408199/CAT
Ramaderia ecològica del Catllaràs
El pes mitjà del pollastre és de 2,7kg. Tot i així, com que creixen de manera variada, el rang pot anar de 2 a 3,3 kg aproximadament. Es pot demanar si es vol més gran o més petit.
- Servim el pollastre en diferents formats: sencer, tallat, desossat o especejat en peces.
- Tenim obrador propi, de manera que es poden demanar especificacions.
- Servim entre 24 i 48 hores de la matança, i el pollastre té 5 dies de consum preferent.
- No duen cap mena de conservant.
- Es pot congelar
- Repartim cada setmana.
- Comanda mínima: 5 pollastres o 120€
EN CANAL
Pollastre en canal, per tallar.
Amb els menuts (fetge i pedrer) dins.
Per persones valentes, que els agrada tallar-se el pollastre al seu gust. El format més versàtil.
Envasat en bossa de plàstic.
TALLAT A QUARTS
Talls: pit i ala, cuixes senceres i carcanada.
Els menuts s'afegeixen, netejats, en una bossa a part (fetge, pedrer, coll).
Format per a fer a la brasa, o al forn en peces.
Recordeu que amb la carcanada i menuts es poden fer caldos fantàstics.
Envasat en safata de plàstic PET i film, o en paper d'estrassa dins d'una bossa
Es pot demanar mig pollastre.
Trossejat
Tallat petit. Cada peça (pit, ala, sobrecuixa, cuixa i carcanada) tallats en 3-4 trossos.
Els menuts s'afegeixen, netejats, en una bossa a part (fetge, pedrer, coll).
Ideal per a fer rostit a la cassola o per a fer paella.
Per a persones que els agrada fer cuina tradicional.
Envasat en safata de plàstic PET i film, o en paper d'estrassa dins d'una bossa
Cuixes amb os
Dues cuixes de pollastre senceres.
Perfectes per a fer a la brasa.
Envasat en safata de plàstic PET i film, o en paper d'estrassa dins d'una bossa
Ales
(en funció de la disponibilitat)
Entre 6 i 10 ales de pollastre, senceres.
Ideals per a fer fregides o al forn i gaudir d'unes aletes de pollastre.
Es poden demanar partides en tres trossos per facilitar la cocció.
Envasat en safata de plàstic PET i film, o en paper d'estrassa dins d'una bossa
SENCER NET PER AL FORN
Pollastre sencer, però ja netejat (sense cap, ni coll, ni menuts dins). Els menuts van en una bossa a part (coll, fetge, pedrer)
Pensat per a fer al forn o a l'ast: poseu-lo dins el forn a 180-200 graus dues hores, i quedarà perfecte!!!
Envasat en bossa de plàstic.
Tallat a octaus
Talls: pit, ales, sobrecuixa, cuixa i carcanada.
Els menuts s'afegeixen, netejats, en una bossa a part (fetge, pedrer, coll).
El format de tallat més clàssic.
Ideal per a fer-lo a la planxa i a la paella.
Recordeu que amb la carcanada i menuts es poden fer caldos fantàstics.
Aquest format es pot demanar amb:
Pit desossat i filatejat
Cuixes obertes per a fer a la planxa
Envasat en safata de plàstic PET i film, o en paper d'estrassa dins d'una bossa
Es pot demanar mig pollastre
Desossat
Cuixes i pit sense òs, ales i carcanada.
Els menuts s'afegeixen, netejats, en una bossa a part (fetge, pedrer, coll).
Tot preparat per a fer a la planxa, ràpidament. I amb la carcanada i menuts per a posar al caldo.
Envasat en safata de plàstic PET i film, o en paper d'estrassa dins d'una bossa
Pit
Dues parts de pit, a punt per a fer a la planxa, o per tallar a tires o daus per saltejar. Perfecte per als qui teniu canalla.
Es pot demanar filatejat.
Envasat dins d'una bossa de plàstic
Paquet per al caldo
(en funció de la disponibilitat)
Paquets amb carcanades, colls, pedrers i ossos del pit,
per a fer el caldo. Les bosses fan entre 0,8 i 2 kg. Ideal per a fer caldos i consomés.
Envasat dins d'una bossa de plàstic
Cal Roio - Casa El Reig
Carretera de La Nou a Malanyeu, km 2,5
08698 - La Nou de Berguedà
Tel. 647 777 076 (Martina Marcet)
42°10'40.0"N 1°53'08.4"E